İçeriğe geç

Ada Turu Kaç Para

Adalar turu kaç TL?

12 Adalar Tekne Turu Fiyatı Ne Kadar? Fethiye 12 Adalar Tekne Turu Fiyat Listesi 2024; 6 yaş üstü +850 TL, 3-6 yaş arası 500 TL, 0-2 yaş arası ücretsiz.

Adalar kaç para?

Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nün (UKOME) kararıyla adalarda kullanılan araçların ücretleri belli oldu. Adakart sahipleri 13 kişilik elektrikli araçlarla yolculuklarda 3 lira 50 kuruş ödüyor. Adakartı olmayan ve İstanbulkart kullanan yolcular ise 12 lira ücret ödüyor.

Adalar turu kaç saat sürüyor?

Molalı tur programı Yaklaşık 4 saatlik bir yolculuğun ardından Kadıköy İskelesi’ne varıyoruz. Feribot iskelesinden biletlerimizi alıp ada feribotunu bekliyoruz. İlk durağımız İstanbul’a en yakın olan ve Yunanca adı Proti olan Prens Adası Kınalıada. Kınalı Ada’ya vardıktan sonra programımıza başlıyoruz.

12 ada tekne turu nereden kalkıyor?

12 Adalar Tekne Turu Tekne turu her gün saat 10:30’da Fethiye İskelesi’nden başlar. Burada çok sayıda gezi teknesinden birine binebilir ve farklı koylardan eşsiz deniz ve doğa manzaraları eşliğinde elmas gibi denize dalabilirsiniz.

Uzun Boğaz Turu kaç TL?

Ancak bu sadece uzun turlar için geçerli. 2023’teki kısa tur fiyatı 32 TL. Uzun turlar tek yön 39 TL, gidiş dönüş 65 TL. Mehtap turu ise 52 TL.

Adalar turu nereden kalkıyor?

Saat 10.

Adalar otobüs kaç TL?

Ada içinde toplu taşıma 12 kişilik elektrikli otobüsler ve 4 kişilik taksilerle sağlanıyor. Otobüs ücretleri ada sakinleri için 3.50 TL, ziyaretçiler için 12 TL. Taksi ücretleri ada sakinleri için 5 TL, ziyaretçiler için 15 TL.

Büyükada paralı mı?

En çok ilgi gören özelliklerden biri de ziyaretçilerden giriş ücreti alınmamasıdır.

Adalarda bisiklet kiralama ne kadar 2024?

Büyükada’da bisiklet kiralama fiyatları 2024 yılında saat başına 30-75 TL arasında değişiyor. Yerli ve yabancı turistler, adalarda bisiklet kiralama hizmeti sunan bisikletçilerden veya otellerden saatlik olarak Büyükada bisiklet turlarına kayıt yaptırabiliyor.

Adalar 1 günde gezilir mi?

Büyükada’da bir gün geçireceksiniz ama vaktiniz varsa Naki Bey Plajı’nda yüzmenizi öneririz. Büyükada’da yapılacaklar listemizin başında gelen Aya Yorgi Kilisesi’ne yaklaşırken, bisiklete binmekten sıkıldıysanız, eşeğe binip dik, engebeli Kilise Sokağı’na tırmanabilirsiniz.

Hangi ada gezilmeli İstanbul?

Adalar, İstanbul’un huzuru, tarihi ve doğal güzellikleriyle bezenmiş eşsiz bir sığınaktır. Marmara Denizi’nin serin sularına dağılmış bu adalar zinciri, özellikle Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada ziyaretçilerine farklı deneyimler sunmaktadır.

Büyükada’ya gitmek kaç saat?

Kartal İskelesi’nden Büyükada’ya feribot ve motorbot seferleri düzenlenmektedir. Kartal İskelesi’nden “Prenstur” motorbotu ile yarım saatte adaya ulaşabilirsiniz.

Tekne kaça kiralanır?

Tekne kiralama fiyatları saat başı 5.000 TL’den başlar ve minimum tekne kiralama süresi 2 saattir. 2 saatten önemli ölçüde daha kısa olması beklenen kiralamalar için 2 saatlik tekne kiralama ücreti ödenir. Bu bağlamda kiralık tekneler için en uygun 2 saatlik kiralama fiyatı 10’dur.

Kelebekler Vadisi Ne tekne Ücreti?

Kelebekler Vadisi Tekne Turu Fiyatları 2024 2024 yılında Kelebekler Vadisi Tekne Turu yetişkinler için 750 TL, çocuklar için 450 TL olup, 3 yaş altı çocuklar için ücretsizdir.

Tekne turunda denize girilir mi?

Tekne turunda yapılacak şeyler arasında ilki, sıcak bir yaz tatilinde günübirlik tekne turu yapmaktır. İnsanlar tekne turu ile tatillerini deniz gezisine dönüştürüyor ve sıcaktan bunalınca yüzmeyi seviyorlar.

Marmaris tekne turları kaç TL?

Marmaris Tekne Turu Fiyatları 2024Marmaris Tekne TurlarıYetişkinÇocuk (7-12)Herşey Dahil (alkollü)Marmaris Tekne Turu800 TL150 TLHerşey Dahil (alkolsüz)Marmaris Tekne Turu300 TL150 TLSedir Adası Kleopatra Tekne Turu550 TL275 TLLalyan İztuzu Tekne Turu400 TL200 TL2 satır daha

Adalara Akbille Gidilir mi?

Büyükada Vapur Seferleri’ne İstanbulkart ile seyahat edebilirsiniz. İstanbulkart’ı şehrin birçok noktasındaki İstanbulkart benzin istasyonlarından temin edip, doldurabilirsiniz. Tam kart basım ücreti 57,94 TL, indirimli basım ücreti ise 40,55 TL’dir.

Akyaka tekne turu kaç TL?

Akyaka Tekne Turu Fiyatları: Yetişkin ücretimiz kişi başı 800 TL’dir. 6-12 yaş arası küçük misafirlerimiz 400 TL öderler.

Fethiye tekne turu kaç TL?

Fethiye Tekne Turu Fiyatları 2024 Fethiye Tekne Turu fiyatları 2024 yılında yetişkinler için 850 TL, 3-6 yaş arası çocuklar için 500 TL, 3 yaş altı çocuklar için ise ücretsizdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir